Kirándulás a tamási termálfürdőbe

A Tamási Termálfürdő Tolna megye egyik legjelentősebb fürdőhelye, mely a Várhegy fenyvessel borított lábánál 7 hektáros zöldterületen, gyönyörű környezetben található.

A 2010-ben újonnan átadott modern, mozgássérültek és látássérültek számára teljes mértékben akadálymentes fedett termálfürdőben helyet kapott pezsgő-, és élményfürdő, melegvizes relax medence, öt különböző hőmérsékletű termálmedence, jacuzzi, gyermekpancsoló, szivárványcsúszda, Kneipp taposó és csobbanó medence, valamint szaunavilág és egy sószoba.

A mozgássérült vendégek számára a medencéknél az egyéni igényeknek megfelelően mobil beemelő, rámpa és gurulós strandszékek könnyítik meg a vízbe való bejutást. Több akadálymentes mosdó, zuhanyozó és öltöző is szolgálja a fürdőzők kényelmét.

A termálfürdő 2000 méterről feltörő 51°C-os, nátrium-kloridos, hidrogén-karbonátos hévize értékes ásványi anyagokat tartalmaz.

A fürdő hévizeinek jótékony hatása a végtagi ízületi porckopásos, elfajulásos, úgynevezett degeneratív elváltozásaiban, a gerinc- és csípőízületek porckopásos elváltozásaiban és a baleseti, valamint a mozgásszervi károsultak utókezelésében tapasztalható.

Utazás: Akadálymentes busszal

Érdeklődni lehet: info@hungary4all.hu, Bánlaki Szilvia,bsz@hungary4all.hu

 

Share Button