az utazás élménye mindenkié

A HUNGARY4ALL Nonprofit Kft. egy dán-magyar tulajdonú utazási iroda, amely évek óta a különleges igényű, elsősorban mozgássérült vendégek beutaztatásával foglalkozik. Tapasztalataink szerint, a magyar mozgássérült emberek igénylik a segítséget nyaralásuk vagy kirándulásaik megszervezéséhez és lebonyolításához, ezért 2013-tól tevékenységünket ezzel a szolgáltatással is kiegészítettük. Az új kínálatunk tehát: belföldi turizmus mozgássérültek részére.

2015-től nem csak az utazni vágyókat segítjük, hanem az idegenforgalomban dolgozó szolgáltatókat is különböző képzéseinkkel.

Mottónknak megfelelően, igyekszünk mindenkinek az utazási igényeit, egyéni kívánságait figyelembe venni, és ennek megfelelően, személyre szabott ajánlatot összeállítani. Minden úticélunkat és minden lehetséges helyszínt – az akadálymentesség szempontjából – személyesen ellenőrzünk, és ennek megfelelően próbálunk meg anyagilag is mindenki számára elérhető szállást és minél színesebb programot kialakítani, kínálni.

A prospektusunkban szereplő nyaralások és kirándulások a rendelkezésünkre álló akadálymentes lehetőségeknek csak egy szeletét képviselik: amennyiben Ön most nem talál kedvére valót, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a kiadványban szereplő elérhetőségek valamelyikén, illetve figyelje a honlapunkon és a Facebook oldalunkon rendszeresen megjelenő különleges ajánlatainkat.

Egyéni igények és kérések alapján is szervezünk akadálymentes kirándulásokat, utakat nagyobb csoportok, egyesületek számára. Ha ilyen igényük van, kérjük forduljanak bizalommal hozzánk!

Kellemes utazást kívánunk mindenkinek!

[portfolio_slideshow id=1447]