[portfolio_slideshow id=2067] Mátra kemping – Sástó

A Sástó Magyarország legmagasabban fekvő tava a Mátra hegységben. A tó partján, gyönyörű természeti környezetben található az újjáépült Mátra kemping.

A kempingben megépült 15 négyszemélyes, valamint 6 nyolcszemélyes összkomfortos üdülőház. A faházakban fürdőszoba (wc, zuhanyzó), az apartmanokban fürdőszoba (wc, zuhanyzó) és konyha áll a vendégek rendelkezésére.

Az újjáépítés során vadonatúj háromszintes főépület épült, mely a lakókocsi-helyek és a faházak között helyezkedik el. Ennek a központi létesítménynek az alsó szintjén kapott helyet a wellness részleg és a sóbarlang, valamint a wellness recepció egy drinkbárral. Az épület további két szintjén alakították ki a háromcsillagos színvonalú hotelszobákat azoknak a vendégeknek, akik a kemping parkosított környezetében szeretnének pihenni, de a szállodai kényelemről nem kívánnak lemondani.
Az újjáépítés során gondoltak a mozgássérült vendégekre is, mind a faházak között, mind a hotelszobák között találunk akadálymenteset, valamint akadálymentes vizesblokk is található a kemping területén.

Foglalással kapcsolatos információk: info@hungary4all.hu, Bánlaki Szilvia,bsz@hungary4all.hu