[portfolio_slideshow id=2471]

Kirándulás Komáromba és Tatára, 30 fős csoportnak (köztük max. 9 fő kerekesszékes)

Kíváncsi, milyen volt a katonák élete a monarchia egyik legnagyobb erődjében? Hol laktak, milyen kiképzést kaptak? Jöjjön velünk egy nem mindennapi túrára, ahol rengeteg érdekes látnivaló mellett izgalmas történeteket hallhat, és sok kérdésre kap választ a komáromi erőd történelmével kapcsolatban.
A világörökségi címre felterjesztett komáromi erődrendszer mind építészeti, mind kultúrtörténeti szempontból különleges, egyedülálló műemléke a világnak.
Rendkívül érdekes, nem hétköznapi élményekben és történetekben gazdag sétát tehetünk az erődben, melynek tornyából óránként felcsendülnek a Klapka induló hangjai. A nemrég felújított, teljesen akadálymentes Dunai Bástya részen ebédet is fogyaszthatunk.

Innen pedig irány Tata, a vizek városa, ott is a Tatai Fényes Tanösvény!

Páratlan ökoturisztikai jelenség a fapallókon 1350 m hosszan bárki számára „száraz lábbal” és akár kerekesszékkel vagy babakocsival is bejárható, cölöpökön álló sétány, mely egy láperdőn vezet keresztül. A testközelből megtekinthető őshonos növények és állatok, melyeknek a földből feltörő karsztforrások táplálta láperdő ad otthont, egyedi élményt nyújt kicsiknek és nagyoknak, sőt a természetfotózás kedvelőinek egyaránt.

Utazás: Akadálymentes busszal

  • A Monostori Erőd megtekintése, vezetéssel
  • Ebéd
  • Irány Tata, a vizek városa
  • Fényes Tanösvény túra

Irányár: 11.900,-/ fő

Az ár tartalmazza az útiköltséget, belépőjegyeket, ebédet a Dunai Bástyában, és az idegenvezető díját.

Érdeklődni lehet: info@hungary4all.hu, Bánlaki Szilvia, bsz@hungary4all.hu