[portfolio_slideshow id=2497] Kirándulás Komáromba és a Korda filmparkba Etyekre

30 fős csoportnak (köztük max. 9 fő kerekesszékes)

Kíváncsi, milyen volt a katonák élete a monarchia egyik legnagyobb erődjében? Hol laktak, milyen kiképzést kaptak? Jöjjön velünk egy nem mindennapi túrára, ahol rengeteg érdekes látnivaló mellett izgalmas történeteket hallhat, és sok kérdésre kap választ a komáromi erőd történelmével kapcsolatban.
A világörökségi címre felterjesztett komáromi erődrendszer mind építészeti, mind kultúrtörténeti szempontból különleges, egyedülálló műemléke a világnak.
Rendkívül érdekes, nem hétköznapi élményekben és történetekben gazdag sétát tehetünk az erődben, melynek tornyából óránként felcsendülnek a Klapka induló hangjai. A nemrég felújított, teljesen akadálymentes Dunai Bástya részen ebédet is fogyaszthatunk.

A Korda Filmpark 2011 júliusában nyílt meg a Budapesttől 29 kilométerre található Etyeken, a Korda Stúdió területén. A Korda Filmpark Látogatóközpontja bennfentes ismereteket nyújt arról, hogyan készül el egy nemzetközi filmes szuperprodukció, így betekintést nyerhet a nemzetközi filmipar rejtelmeibe.

A 2,5 órás vezetett élménytúra során részese lehet a nemzetközi és magyar filmgyártás modern gyakorlatának, interaktív installációkon keresztül megismerheti a filmkészítés legfontosabb állomásait, valamint kedvére sétálhat, fotózhat az életnagyságú díszletvároskban. Az interaktív élménytúrával a stábtagok érdekes munkáját kívánják alaposabban megismertetni a filmbarát látogatókkal.

Utazás: Akadálymentes busszal

  • A Monostori Erőd megtekintése vezetéssel
  • Ebéd a Dunai Bástyában
  • Irány Etyek!
  • A Korda Filmpark látogatása, betekintés a filmgyártásba

Irányár: 13.500,-/ fő

Az ár tartalmazza az útiköltséget, belépőjegyeket, ebédet a Dunai Bástyában, és az idegenvezető díját.

Érdeklődni lehet: info@hungary4all.hu, Bánlaki Szilvia, bsz@hungary4all.hu