[portfolio_slideshow id=1579]

Kirándulás a folyók városába, Győrbe

30 fős csoportnak (köztük max. 9 fő kerekesszékes)

Győrt a folyók városának is nevezik, mivel a Mosoni-Duna, a Rába és a Rábca torkolatánál épült. A Kisalföld szívében fekvő, sokszínű város számos természeti, kulturális és építészeti értéket rejt magában.

Győr barokk belvárosa igazi ékszerdoboz, az Óvárosban található a legtöbb műemlék és látványosság, érdemes egy rövid sétát tenni velünk, és meghallgatni az építészeti remekekről szóló történeteket, érdekességeket.

A káptalandombon áll a Bazilika, kápolnájában található a Szent László herma és Boldog Apor Vilmos püspök síremléke – mindkettő szakrális kegyhely és kerekesszékkel is látogatható.

A néhai gróf Esterházy Gábor palotája felújítva várja látogatóit képzőművészeti kiállításokkal. Itt megtekinthető a Radnai-gyűjtemény, mely a két világháború közötti időszak magyar képzőművészetének jelentős alkotásait foglalja magában.

A Zsinagóga – ami szintén látogatható kerekesszékkel – múzeumépületként szolgál, illetve kulturális rendezvényeknek ad otthont. Központi terében és karzatain Vasilescu János műgyűjteménye állandó kiállításon tekinthető meg.

Utazás: Akadálymentes busszal

  • Győr barokk belvárosának megtekintése
  • Látogatás a Bazilikában
  • Zsinagóga megtekintése
  • Esterházy Palota – Radnai gyűjtemény
  • Ebéd

Irányár: 11.000,-/ fő

Az ár tartalmazza az útiköltséget (busztranszfer), belépőjegyet a múzeumokba, ebédet és az idegenvezető díját.

Érdeklődni lehet: info@hungary4all.hu, Bánlaki Szilvia, bsz@hungary4all.hu