[portfolio_slideshow id=2512]

Kirándulás a Korda filmparkba és Tatára, 30 fős csoportnak (köztük max. 9 fő kerekesszékes)

A Korda Filmpark 2011 júliusában nyílt meg a Budapesttől 29 kilométerre található Etyeken, a Korda Stúdió területén. A Korda Filmpark Látogatóközpontja bennfentes ismereteket nyújt arról, hogyan készül el egy nemzetközi filmes szuperprodukció, így betekintést nyerhet a nemzetközi filmipar rejtelmeibe.

A 2,5 órás vezetett élménytúra során részese lehet a nemzetközi és magyar filmgyártás modern gyakorlatának, interaktív installációkon keresztül megismerheti a filmkészítés legfontosabb állomásait, valamint kedvére sétálhat, fotózhat az életnagyságú díszletvároskban. Az interaktív élménytúrával a stábtagok érdekes munkáját kívánják alaposabban megismertetni a filmbarát látogatókkal.

Innen pedig irány Tata, a vizek városa, ott is a Tatai Fényes Tanösvény!

Páratlan ökoturisztikai jelenség a fapallókon 1350 m hosszan bárki számára „száraz lábbal” és akár kerekesszékkel vagy babakocsival is bejárható, cölöpökön álló sétány, mely egy láperdőn vezet keresztül. A testközelből megtekinthető őshonos növények és állatok, melyeknek a földből feltörő karsztforrások táplálta láperdő ad otthont, egyedi élményt nyújt kicsiknek és nagyoknak, sőt a természetfotózás kedvelőinek egyaránt.

Utazás: Akadálymentes busszal

  • Korda Filmpark látogatása Etyeken, betekintés a filmgyártásba
  • Irány Tata!
  • Ebéd
  • Vezetett túra a Fényes Tanösvényen

Irányár: 13.800,-/ fő 

Az ár tartalmazza az útiköltséget, belépőjegyeket, ebédet egy tatai étteremben, és az idegenvezető díját. (Az ár szerdai, csütörtöki és pénteki napokra érvényes.)

Érdeklődni lehet: info@hungary4all.hu, Bánlaki Szilvia, bsz@hungary4all.hu