[portfolio_slideshow id=1673]

Nyaralás Cserkeszőlőn

Cserkeszőlő a Tiszazug szívében található, Szegedtől mintegy 82, Kecskeméttől 42, a fővárostól pedig 127 kilométerre.

A településre látogató vendégeket, nyaralókat Jász-Nagykun-Szolnok megye leggazdagabb természeti értékekkel rendelkező kistérsége várja, így a fürdő mellett rengeteg élményt és látnivalót biztosít számukra Cserkeszőlő és környéke.

Persze, a legtöbben mégis a 2.300 méter mélyről feltörő, mintegy 82 °C-os gyógyvíz miatt látogatnak el Cserkeszőlőre.

A gyógyvíz magas alkáli-klorid és hidrogén-karbonát tartalmának köszönhetően számos egészségi problémára rendkívül pozitív hatással bír. A 2010-ben felújított és kibővített Gyógy- és Strandfürdő azonban nem csak a gyógyulni vágyók számára kínál kiváló alternatívát, hiszen a kilenc medence, a csúszdák, a strandröplabda, strandfoci, minigolf, bowling és teniszpályák kortól és nemtől függetlenül mindenki számára kellemes kikapcsolódási lehetőséget kínálnak. A legtöbb medence mobil beemelő segítségével mozgássérült vendégek számára is hozzáférhető.

Szállás: a szemnek már kívülről is tetszetős faházak erdélyi szakemberek keze nyomát dicsérik. Kisebb és nagyobb családoknak ideális szálláslehetőség, négy illetve hat fő elhelyezésére alkalmasak.

A házak belső képe különböző tematikák szerint lett kialakítva, melyhez az ihletet a magyar népművészet elemei és a természetben található szépségek adták.

Igény esetén Budapestről térítés ellenében transzfert biztosítunk!

Foglalással kapcsolatos információk: info@hungary4all.hu, Bánlaki Szilvia,bsz@hungary4all.hu