[portfolio_slideshow id=1661]

Nyaralás a Balatonnál, hangulatos borospincés családi panzióban

Kedveli a finom borokat és a házias ételeket? Töltsön el egy hetet a festői környezetben lévő, akadálymentes családi panzióban a balatoni borvidéken. Családoknak, baráti társaságoknak ajánljuk.

A Koczor Pincészet és Vendégház Balatonfüred egyik legszebb fekvésű részén, szőlőskertek ölelésében található. A vendégfogadó teraszáról és szobáinak ablakából a Balaton és a Tihanyi-félsziget látványában gyönyörködhetnek a vendégek, akiket hangulatos, kényelmes szobákkal, a táj jellegzetes ételeivel és a pincészet finom boraival várnak.

A család hat generáció óta készít bort a Balaton északi partján. Rendszeresen tartanak borbemutatókat, borkóstolókat, borvacsorákat, ahol igyekeznek valamit átadni mesterségük legjavából. Az estéket népzenével, harmonikamuzsikával, cigánymuzsikával, tánczenével teszik még emlékezetesebbé.

A vendégház többek között 5 akadálymentes szobával is rendelkezik a nemrég elkészült új szárnyban. A két és háromágyas szobákat évszázados, hangulatos bútorokkal rendezték be szobánként eltérő, egyedi stílusban.

Kisgyerekes családoknak babaágyat, fürdetőkádat és etetőszéket is biztosítanak.

Igény esetén Budapestről térítés ellenében transzfert biztosítunk!

Foglalással, borkostolóval kapcsolatos információk: info@hungary4all.hu, Bánlaki Szilvia,bsz@hungary4all.hu